ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ABC ΓΙΑ ΤΟ LOST:

Η σειρά που κέρδισε το βραβείο Peabody Award, 2005 Emmy και 2006 Χρυσή Σφαίρα για Καλύτερη Δραματική Σειρά, το "Lost" επιστρέφει για τον 6ο και τελευταίο του κύκλο γεμάτο δράση και μυστήριο θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 02/02/2010 (9:00-11:00 p.m., ET) στο κανάλι ABC.

Η πτήση Oceanic Flight 815 διαλύθηκε στον αέρα και έπεσε αφήνοντας 48 επιβάτες της ναυαγούς σε ένα απομακρυσμένο νησί στον Ειρηνικό Ωκεανό. Οι επιζώντες αποτελούνται απο ένα μείγμα ανθρώπων απο διαφορετικές ζωές - έναν γιατρό, μία φυγά, έναν απατεώνα, έναν Ιρακινό ανακριτή, ένα παντρεμένο Κορεάτικο ζευγάρι και έναν άντρα που ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι αλλά που τώρα με άγνωστο τρόπο έχει θεραπευτεί. Καθώς οι ναυγαοί προσπαθούν να γυρίσουν σπίτια τους, flashbacks αλλά και forwards ρίχνουν φως στις ταραγμένες ζωές τους πριν και μετά την πτώση όταν το νησί στο οποίο έχουν ναυαγήσει αρχίζει σιγά σιγά να αποκαλύπτει την μυστηριώδη φύση του. Η πίστη, η λογική, το πεπρωμένο και η ελεύθερη βούληση όλα θα έρθουν σε σύγκρουση καθώς το νησί δίνει ευκαιρίες για διαφθορά αλλά και για εξιλέωση...αλλά ποιός είναι ο πραγματικός σκοπός?

Αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστήριο όλων.


18 ώρες επεισοδίων έχουν μείνει μόνο για την μετάδοση του τέλους, οι βίαιες μετακινήσεις του νησιού στον χρόνο τέλειωσαν με τον Locke, όταν ταξίδεψε εκτός νησιού για να προσπαθήσει να πείσει τους Oceanic 6 να επιστρέψουν. Πίσω στο νησί, οι επιζώντες πλέον έχουν αποκαλυφθεί στο Dharmaville και κατηγορήθηκαν πως βοήθησαν κάποιον απο τους Others, ο Sayid τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά την διάρκεια της φυγής τους. Ο Ben σκότωσε τον Jacob μετά απο παράκληση του Locke. Αλλά απο την στιγμή που το πτώμα του Locke βρέθηκε να είναι ακόμα μέσα στο φέρετρο, ποιος ή τι ακριβώς είναι ο John Locke? Και αν η Juliet πέτυχε και έγινε η έκρηξη της βόμβας, μπόρεσε τότε να γίνει reset στον χρόνο ώστε να μπορέσει η πτήση Oceanic Air 815 να προσγειωθεί με ασφάλεια στο Los Angeles ή το νησί καταστράφηκε ολοσχερώς μαζί με όλους τους κατοίκους του?

Στην πρεμιέρα του 6ου κύκλου, "LA X" μέρος 1ο και 2ο, θα αποκαλυφθεί το αποτέλεσμα της έκρηξης της βόμβας απο την Juliet.(Tα μυστικά που κρύβει το τελευταίο Poster του Lost...)

Read Users' Comments (0)

0 Response to "ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ABC ΓΙΑ ΤΟ LOST:"