ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKA VIDEOS ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ...

Κυκλοφόρησε αργά το βράδυ στο xtube το video της Τζούλιας με τον ποδοσφαιριστή που είχε αναρτηθεί εδώ πριν τρεις μέρες.
Το παρουσιάζει σαν αποκλειστικό,χωρίς να είναι φυσικά, το site του Μαυρομουστακάκη (πρών γκόμενος της Λαμπίρη και γνωστός paparazzi),το freegossip.gr, κάτι που το ξέρουν ήδη οι φίλοι του blog μας που το έχουν κατεβάσει εδώ και τρεις μέρες. Απλώς χτές αργά το βράδυ μπόρεσε να το αναρτήσει στο xtube (γιατί είναι και ανίδεος με τις τεχνολογίες) και άρχισε να το "διαφημίζει",κι από κει και πέρα ξεκίνησε η αναπαραγωγή από το troktiko και τα υπόλοιπα blogs.
Bέβαια το τι λέει ο καθένας στο blog του,δεν περιγράφετε,για το συγκεκριμένο ερασιτεχνικό video.
Την αλήθεια την διαβάσατε πρώτοι από εδώ μέσα και είναι ΜΟΝΟ αυτή:
Είναι γυρισμένο απο κινητό σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ο ποδοσφαιριστής είναι από ομάδα επαρχιακής πόλης της Κεντρικής Μακεδονίας, η Τζούλια δεν πήρε χρήματα για την συνεύρεση.Το έκανε γιατί ήθελε απεγνωσμένα σεξ εκείνη τη στιγμή (και είναι κάτι που το θέλει συχνά) και βρέθηκε εύκαιρος ο ποδοσφαιριστής. Που παρεπιπτόντως όταν καυχιόταν μετά στους φίλους του δεν γινόταν πιστευτός.
Φυσικά και ξέρει η Τζούλια,ότι την "τραβάνε" video εκείνη τη στιγμή,άλλωστε εκείνη το ζήτησε !
Υπάρχουν και κυκλοφορούν σε κινητά κι άλλα παρόμοια video με την Τζούλια, που κι αυτά σιγά-σιγά θα ανέβουν στο διαδίκτυο. Όλα έχουν τραβηχτεί με τη συγκατάθεση της Τζούλιας και την προτροπή της μάλιστα,να "ανέβουν " στο Internet,γιατί νομίζει ότι έτσι συντηρεί τον μύθο της.

Y.Γ1.: Ναι,ήταν και ο Παππούς Της μπροστά στην καταγραφή του video με τον παπουτσωμένο ποδοσφαιριστή,αλλά δεν το τραβούσε αυτός.
Υ.Γ2: Γιατί "πέφτει μαύρο" στο 15ο δευτερόλεπτο ?

Read Users' Comments (5)

5 Response to "ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKA VIDEOS ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ..."

  1. Ανώνυμος, on 10 Απριλίου 2010 στις 11:41 π.μ. said:

    Gia pote na to perimenoume re pallikaria...

  2. Ανώνυμος, on 10 Απριλίου 2010 στις 11:43 π.μ. said:

    Υπομονή,μπαίνετε συχνά εδώ και θα το δείτε σύντομα...

  3. Ανώνυμος, on 10 Απριλίου 2010 στις 11:47 π.μ. said:

    Βαρετή και προβλέψιμη έχει γίνει η όλη ιστορία με την Τζούλια. Αυτό που βλέπω δυστυχώς είναι ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, όλοι, blogs, κανάλια, περιοδικά, αλλά και ο κόσμος (ο οποίος είναι και ο πλέον υπευθυνος για όλο αυτό) ρίχνουν νερό στο μύλο της. Προφανώς μιλάμε για μία κοπέλα αδίστακτη, που η ίδια δεν έχει κανένα ηθικό ενδοιασμό, οπότε η οποιαδήποτε ενασχόλιση μαζί της, είναι ακριβώς αυθτό που επιδιώκει. Και τελικά όλοι της το προσφέρουμε απλόχερα. Άλλο ένα σημάδι τελικά ότι αυτή η χώρα βιώνει την απόλυτη παρακμή της; Μάλλον.

  4. PANIC 1969, on 10 Απριλίου 2010 στις 11:51 π.μ. said:

    Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε,εξάλλου μ'αυτή την ανάρτηση αυτό στυλιτεύουμε, για να μη μας πιάνουν εύκολα "Κώτσους"...

  5. Ανώνυμος, on 10 Απριλίου 2010 στις 8:25 μ.μ. said:

    http://video2.xtube.com/watch.php?v_user_id=takis07&idx=7&v=n8JL7-S840-&cl=396bH-S840-&from=&ver=3&ccaa=1&qid=&qidx=&qnum=&preview_flag= dwsee