FLASH FORWARD - NEA ΣΕΙΡΑ - LOST BLOOPERS

Συχνά-πυκνά θα αναφερόμαστε από δω και σε κάποιες σειρές που μας κίνησαν το ενδιαφέρον, επί το πλείστον από τη νέα φουρνιά της αμερικάνικης τηλεόρασης,κι όχι μόνο, και θέλουμε και τη δικιά σας γνώμη για να ανταλλάξουμε απόψεις.
Μια από τις νέες σειρές που ξεκίνησε στις 24 Σεπτεμβρίου στο ABC πολλά υποσχόμενη που το κανάλι τη διαφήμισε κάτι "σαν να θυμίζει Lost" .
Kαι θυμίζει Lost όχι μόνο γιατί περιέχει αρκετό μυστήριο, μπλέκεται το παρελθόν-το παρόν και το μέλλον,αλλά γιατί συμπρωταγωνιστούν και δύο αγαπημένοι χαρακτήρες του Lost: η Penny και ο Charlie.
Η ιστορία έχει ως εξής. Δυο πράκτορες του FBI κυνηγούν ένα ύποπτο αυτοκίνητο με τρομοκράτες. Ξαφνικά όλα σβήνουν και η σκηνή που επιστρέφει δείχνει την απόλυτη καταστροφή. Οι πράκτορες είχαν λιποθυμήσει για 2 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα αλλά όπως θα ανακαλύψουν σε λίγο το ίδιο έπαθαν και όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη! Στον χρόνο της λιποθυμίας όλοι είδαν, σαν όνειρο, τι θα κάνουν,που θα είναι έξι μήνες μετά,το ίδιο λεπτό....



Μέχρι στιγμής έχει παιχτεί το 4ο επεισόδιο και ενώ φαίνεται ότι είχε ξεκινήσει καλά με ένα δυναμικό 1ο επεισόδιο πιλότο,στη πορεία κάπου, θέλοντας να θυμίσει Lost, ξεδίπλωσε πολύ "άγαρμπα" τα μυστήρια και τις θεωρίες συνομωσίες, μ' αποτέλεσμα να ξεφουσκώσει απότομα...
Βέβαια βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή κι έτσι θα του δώσουμε τις ευκαιρίες που χρειάζεται.

Και μια που μιλάμε για το Lost (και ως γνωστόν: ΣΑΝ ΤΟ LOST ΔΕΝ ΕΧΕΙ), δείτε τα bloopers της σαιζόν 5 που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο:

Read Users' Comments (0)

0 Response to "FLASH FORWARD - NEA ΣΕΙΡΑ - LOST BLOOPERS"