ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΡΕ ΤΖΟΥΛΙΑ ?


(το video aπό το Star σήμερα...)
Σαμπάνιες… ανοίγουν –εν μέσω της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης- οι παραγωγοί της ταινίας πορνό που πρωταγωνιστεί η Τζούλια Αλεξανδράτου και κυκλοφόρησε χθες στα περίπτερα όλης της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα πρακτορεία διανομής, αλλά και από την εταιρεία παραγωγής, η ταινία τυπώθηκε σε 200,000 αντίτυπα και μοιράστηκε σε πάνω από 17,000 σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα. Αν υπολογιστεί ότι η λιανική τιμή πώλησης φτάνει τα 20 ευρώ, τότε τα συνολικά έσοδα θα αγγίξουν τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Η εταιρεία παραγωγής, θα εισπράξει καθαρά (αν η ταινία κάνει sold out), περίπου 2,600,000 ευρώ, ενώ 1.400.000 ευρώ θα εισπράξει το πρακτορείο διανομής και οι περιπτερούχοι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος παραγωγής της συγκεκριμένης ταινίας και του ολιγοσέλιδου περιοδικού, δεν ξεπέρασε τις 100,000 ευρώ.

Άγνωστο παραμένει πόσα χρήματα δόθηκαν από την εταιρεία παραγωγής, στην Τζούλια Αλεξανδράτου και τον παρτενέρ της. Συνήθως, οι πρωταγωνιστές τέτοιου είδος ταινιών, αμείβονται είτε με πάγια αμοιβή αν δεν είναι…φτασμένοι καλλιτέχνες, είτε με ποσοστό επί των πωλήσεων, αν είναι «καλλιτέχνες» βεληνεκούς .
Όμως, από σήμερα φαίνεται να έχουν θορυβηθεί οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής, αφού το βίντεο έχει αναρτηθεί σε διάφορες διευθύνσεις στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα πολλοί φαν της Τζούλιας αλλά και απλώς περίεργοι, να μπορούν να το βλέπουν χωρίς να πληρώνουν τα 20 ευρώ.

Ο παρτενέρ της Τζούλιας

Μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των ταινιών πορνό, ωστόσο στην ελληνική παραγωγή, είναι απλώς, ο παρτενέρ της Τζούλιας. Ο 38χρονος Ίαν Σκοτ, ή αλλιώς Yannick Dambrinne, ξεκίνησε την καριέρα του στα πορνό, στα 25 του χρόνια, παίζοντας μαζί με τη γυναίκα του σε μια ταινία του Patrice Cabanele.
Στη Γαλλία, είναι ιδιαιτέρως γνωστός για τα ανατομικά του προσόντα, που τον έχουν αναδείξει ως εθνικό σύμβολο πορνό.
Αξίζει να σημειωθεί πως μία μόλις ημέρα μετά την κυκλοφορία της ταινίας με την Τζούλια, στο βιογραφικό του Ίαν Σκοτ στη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια www.wikipedia.org συμπεριλαμβάνεται ήδη η συνεργασία του με την Τζούλια Αλεξανδράτου.
(από το www.protothema.gr)

Read Users' Comments (0)

0 Response to "ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΡΕ ΤΖΟΥΛΙΑ ?"