TO ΕΠΙΣΗΜΟ SITE TOY ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ...

...είναι ΑΥΤΟ
ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι άκρως ακατάλληλο.
"Η καριέρα του Ίαν Σκοτ στην πορνογραφία ξεκίνησε το 1998, όταν ήταν 25 ετών. Στην αρχή οι παραγωγές στις οποίες συμμετείχε ήταν γαλλικές και ιταλικές ενώ το 2000 συμμετείχε σε ένα πορνογραφικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Max Portrait d'un Sérial Niqueur». Την επόμενη χρόνια έγραψε και σκηνοθέτησε τη δική του ταινία πορνό, «Max 2» ενώ το 2006 κυκλοφόρησε τη συνέχεια αυτής με τίτλο «Μax 3».
Το 2001 ήταν και η χρονιά που τον έφερε πιο κοντά με παραγωγούς αισθησιακών ταινιών στην Αμερική, όπου, όμως, αντιμετώπισε προβλήματα με το νόμο. Τον Ιανουάριο του 2005 συνελήφθη στον Παναμά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία «Tits and Ass 8». Οι λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί ενώ ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς.
Μέχρι στιγμής έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 200 ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου μερικές εκ των οποίων έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος. Είναι επίσης γνωστός με το ψευδώνυμο «Yann Scott Yann Nickeur» και «Yannick», ενώ διαθέτει και την προσωπική του ιστοσελίδα στο Ίντερνετ."
(www.yupi.gr)


Read Users' Comments (0)

0 Response to "TO ΕΠΙΣΗΜΟ SITE TOY ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ..."