ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΑ ΛΟΥΤΡΑ ΛΑΓΚΑΔΑ

20 λεπτά από τη πόλη της Θεσσαλονίκης βρίσκονται τα ιαματικά λουτρά Λαγκαδά.
Σε μιά έκταση 800 στρεμμάτων ποικίλα δέντρα, καλλωπιστικά φυτά και γκαζόν, δημιουργούν έναν μαγευτικό τόπο χαλάρωσης και ηρεμίας.
Ανακαινισμένα πλήρως πλέον εδώ και λίγο καιρό τα Ιαματικά Λουτρά Λαγκαδά,έχοντας αποβάλλει τα λάθη του παρελθόντος μας περιμένουν να τα επισκεφτούμε.
Eντυπωσιακά φαίνονται το βράδυ με τους φωτισμούς,τα βυζαντινά Λουτρά...
...αλλά και στον εσωτερικό χώρο,έχουν γίνει εντυπωσιακές αλλαγές.
Έχουν ετοιμαστεί ιδιαίτεροι χώροι για μασάζ,περιποίηση προσώπου και σώματος σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.
...αλλά η ουσία βρίσκεται στις βυζαντινές δεξαμενές των λουτρών,που κι αυτές με τη σειρά τους έχουν δεχθεί μια πλήρης ανακαίνιση.
Εκτός από τις δύο πισίνες (αντρών-γυναικών) έχει δημιουργηθεί και χώρος prive όπου μπορεί να κλειστεί με την ώρα και να απολαύσετε με το ταίρι σας ή και την παρέα σας τις ευεγεργητικές ιδιότητες των ιαματικών νερών.

Με τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές (6 ευρώ το άτομο στους κοινούς βυζαντινούς λουτήρες και 10 ευρώ τα 2 πρώτα άτομα και από 5 ευρώ τα επόμενα), την άνεση,την καθαριότητα, τις ευεργετικές ιδιότητες των νερών και την μικρή απόσταση από τη πόλη σίγουρα τα Λουτρά Λαγκαδά αξίζουν να τα επισκεφτείτε αυτή τη περίοδο...

Υ.Γ : Να περάσει η περίοδος της νηστείας και θα αναφερθούμε στις καταπληκτικές γεύσεις που δοκιμάσαμε στο εστιατόριο των λουτρών...


Read Users' Comments (0)

0 Response to "ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΑ ΛΟΥΤΡΑ ΛΑΓΚΑΔΑ"