STAND UP COMEDY ME ΖΑΡΑΛΙΚΟ-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ...

Tελευταία παράσταση χθες βράδυ για τους Ζαραλίκο-Παπαγεωργίου στο Πέτρινο του Μύλου που για όλο τον Μάρτη σχεδόν κάθε Παρασκευή & Σάββατο παρουσιάζαν τις stand up comedy παραστάσεις τους στη Θεσαλονίκη....
Tους είχαμε δει στα μέσα Φλεβάρη που είχαν έρθει για μια μόνο βραδιά (απ' όπου και τα παρακάτω videos) και μας άρεσαν.
Πρέπει να άρεσαν και στους υπευθύνους του Μύλου κι έτσι δημιούργησαν στο Πέτρινο έναν χώρο που θα φιλοξενεί βραδιές stand up comedy.


Όλα τα Παρασκευοσάββατα του Μάρτη είχαν τους Ζαραλίκο-Παπαθανασίου,ενώ μετά τις γιορτές του Πάσχα ανεβαίνουν ο Σίλας Σεραφείμ με τον Γιώργο Χατζηπαύλου.


Eπιστρέφοντας,στη χτεσινή παράσταση,παρ' ότι για έναν ολόκληρο μήνα οι Ζαραλίκος-Παπαγεωργίου ήταν στη πόλη μας το Πέτρινο ήταν ασφυκτικά γεμάτο από νέο κόσμο,έτοιμο να "τσαλακωθεί" και να συμμετέχει ενεργά στην παράσταση,όπως και έγινε.
Ένα γεμάτο τρίωρο άφθονου γέλιου με αποκάλυψη να είναι ο Παπαγεωργίου (Ο Ζαραλίκος έχει το "όνομα",αλλά τη "χάρη" ο Θανάσης ο Παπαγεωργίου)
Μας άρεσε: Η αμεσότητα των παιδιών που μετά το τέλος της παράστασης,γύρω στις 2 τα ξημερώματα,κάθησαν παρέα με τον κόσμο και συζητούσαν,δεν το "έπαιξαν" κάποιοι...
Μας άρεσε επίσης ο χώρος που δημιουργήθηκε στο Πέτρινο για να υπηρετήσει αυτό το είδος: ζεστός,ποιό κοντά στους καλλιτέχνες,όλοι μπορούν να γίνουν μια παρέα.
Δεν μας άρεσε: Η πολιτική των υπευθύνων του Μύλου στις τηλεφωνικές κρατήσεις να σε ενημερώνουν ότι η παράσταση ξεκινάει στις 9:45, κι αυτό να συμβαίνει τελικά μια ώρα μετά.(και στις αφίσες να αναφέρουν ώρα έναρξης 9 μ.μ.)
Επίσης σε σχέση με έναν μήνα πριν που πήγαμε να υπάρχει αύξηση στο ποτό 2 ευρώ (από 8 στα 10),
αλλά ακόμα και το αναψυκτικό να τιμάται 10 ευρώ !!!
Έτσι λοιπόν για μια τετραμελή παρέα:
15 ευρώ εισητήριο εισόδου (σκέτο,χωρίς ποτό) x 4
+ 4 ποτά-αναψυκτικά x 10 ευρώ
= 100 ευρώ το ελάχιστο...


Read Users' Comments (0)

0 Response to "STAND UP COMEDY ME ΖΑΡΑΛΙΚΟ-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ..."